HomeДЕНЕШНАМетео: Екстремно високи температури

Метео: Екстремно високи температури

Топлотниот бран кој ја зафати Македонија до израз ќе дојде токму денес со екстремно високи температури и силно сонце во текот на целиот ден. Утрото ќе биде доста топло со температури до 20-от степен, а максимумот ќе се доближи до 40-от Целзиусов степен. Министерството за здравство упати препораки лицата со хронични здравствени проблеми како и трудниците да бидат поштедени од работни обврски.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com