HomeДЕНЕШНАРепубликаМетео: Високи температури со мала облачност

Метео: Високи температури со мала облачност

Се чини дека дождливото и променливо е веќе зад нас со најава за подолг период на стабилизација со доста високи температури кои во текот на овој ден ќе достигнат до просечни 22 степена, а во наредните денови само ќе се зголемуваат. Утрото ќе започне со доста позитивни температури во просек од 14 степени, со тоа што во текот на денот постојат услови за мала облачност, но таа нема да донесе врнежи.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com