HomeДЕНЕШНАРепубликаМетео: Благо качување на температурите

Метео: Благо качување на температурите

Во последните неколку денови постојано има зголемување на максималните температури и денес ќе имаме многу потопол ден со високи 35 степени како републички просек што секако ќе биде најава за еден нов топлотен бран во наредниот период. Утринските температурите ќе се движат меѓу 19 и 22 степена, а попладне ќе има стабилно и сончево време без дестабилизации.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com