HomeАНТИСТРЕСЖуркиМега стар диџејот Steve Aoki главна атракција на Црвено-бела ноќ

Мега стар диџејот Steve Aoki главна атракција на Црвено-бела ноќ

Еден од најпопуалрните артисти и диџеји Steve Aoki ќе настапи на третата Црвено-бела ноќ во организација на општина Центар која ќе се одржи по втор пат откако пред две години Dash Berlin направија журка за паметење на отворено на улица Македонија.

Настапот на Steve Aoki е закажан за петок, 3-ти јуни, со почеток од 20 часот при што влезот секако е бесплатен, но на посетителите им се препорачува да носат црвено-црна боја на облеката која е заштитна за општина Центар.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com