HomeАНТИСТРЕСШтосноМајка го „закопа“ синот на Facebook за сексистичко меме

Мајка го „закопа“ синот на Facebook за сексистичко меме


Мажите може да глумат цврсти момци цел ден, но од една личност секогаш ќе треперат како мали мачиња, а тоа се нивните мајки. Вистински пример за мајчински прекор се појави на страната „Менист“ која шири мемиња како мажите се диксриминирани, но често ги навредува припадничките на понежниот пол. 1
Тоа не можеше да го дозволи една мајка која својот син го направи „партали“ со десетина коментари за воопшто да нема потреба ниту една негова другарка или девојка да се мачи да му објаснува. Епа, мажи пазете што споделувате на Facebook, да не добиете ваква вредна мајчинска лекција.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com