HomeРЕФЛЕКТОРМузикаЛеона Луис новата песна ја посвети на заштита за животните

Леона Луис новата песна ја посвети на заштита за животните

Британската пејачка Леона Луис преку песната под назив „We Are All (Looking for Home)“ ја даде својата поддршка во борбата за заштита на кучињата ширум светот. Со британскиот текстописец и добитник на Греми Даен Ворен, Леона Луис работеше на балада во која сака да порача дека кучињата се недолжни животни кои не смеат да страдааат.

„Песната претставува движење за похуман свет за сите кучиња и симболизира големо движење за промена на нештата кон подобро“, изјавија од фондацијата за која и беше посветена оваа песна.

Леона Луис-2

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com