HomeАНТИСТРЕСЕкимДивчибари крие лековита вода за спас од камен на бубрегот

Дивчибари крие лековита вода за спас од камен на бубрегот

Дивчибари е локацијата на лековитата вода која се наоѓа во Србија. Шефот на Центарот за обновливи водни енергетски ресурси, проф. д-р Дејан Милениќ вели дека водата е толку квалитетна што може веднаш да се пакува, а најдоброто од истата е тоа што е богата со магнезиум, кој влијае на работата на срцето, крвните садови, разбивање камен во бубрег и на општата состојба на организмот.

Секој кој има проблеми со срцето, крвните садови, а најмногу  за оние кои си патат од камен на бубрезите, задолжително да си ја набават и да си олеснат на самите себе. Оваа вода е вистинскиот природен лек.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com