HomeРЕФЛЕКТОРМузикаЛана Дел Реј со нова песна!

Лана Дел Реј со нова песна!

Една многу весела песна од Лана Дел Реј неодамна се најде на социјалната мрежа „Youtube“, која претставува потполно различно нешто од вообичаениот музички стил на пејачката. Сепак, колку и оваа нумера да звучи различно од она на што сме навикнати од Лана, сепак нема никакви сомневања дека станува збор токму за нејзиниот глас.

Лана на оваа нумера работела пред пет години, но дури неодамна се одлучила да ја објави оваа песна.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com