HomeАНТИСТРЕСШтосноЛаги кои ви кажале вашите родители

Лаги кои ви кажале вашите родители

1. Дедо Мраз постои, но тој ќе дојде само ако бидеш умен.

2. Кога ќе те боцнат со инјекцијата нема да те боли.

3. Мама и тато сакаат малку да се одморат.

4. Ако ми ја кажеш вистината, нема да те казнам.

5. Ако јадеш спанаќ, ќе бидеш силен како Попај.

6. Ако продолжиш да правиш гримаси, лицето ќе ти остане такво.

7. Штркот те донесе.

8. Ако лажеш, ќе ти порасне носот како на Пинокио.

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com