HomeРЕФЛЕКТОРФилмКраток филм за настаните и вистинските вредности во животот

Краток филм за настаните и вистинските вредности во животот

Мини филмот кој излезе во 2013 година, во режија на Најм Рауџ од Австралија носи наслов „Моите чевли“, не потсетува на вистинските вредности во животот. Во филмот се прикажани две дечиња од различна економска припадност. Филмот до сега има над 5 милиони прегледи, и потикна многумина да се запрашаат за настаните кои секојдневно се случуваат. Погледнете го филмот во продолжение и видете ја силната порака која ја испраќа.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com