HomeАНТИСТРЕСЖуркиКој се ќе настапува на овогодинешниот „Пиволенд“ ?

Кој се ќе настапува на овогодинешниот „Пиволенд“ ?

Од 31 август до 4 септември во Скопје ќе се одржи гурманскиот викенд со пиво – „Пиволенд“. Посетителите ќе имаат можност да уживаат во дегустација на многу видови пиво, гурмански деликатеси, како и во над 100 музички настапи на три фестивалски бини поставени на Кале.
pivolend-1-640x600

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com