HomeРЕФЛЕКТОРФилмКој е најдобро платениот актер во светот?

Кој е најдобро платениот актер во светот?

Американскиот актер Двејн Џонсон го замени Робертс Дауни Џуниор на првото место од листата на најдобри актери, бидејќи забележа заработка од 64.5 милиони долари, пренесува магазинот „Форбс“. На листата од најплатени актери, покрај Џонсон, се наоѓаат и Џеки Чен со заработка до 61 милиони долари, како и Мет Дејмон со заработка од 55 милиони долари.

Двејн Џонсон, подобро познат како „The rock“, се прослави во улогите во акциони филмови. Меѓу првите пет на листата на магазинот „Форбс“ се наоѓаат и Том Круз со заработка од 53 милиони долари и Џони Деп со 48 милиони долари.

sexy-bald-men-The-Rock

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com