HomeДЕНЕШНАСкопјеКоневски ќе претстави нов парк во општина Аеродром

Коневски ќе претстави нов парк во општина Аеродром

Градоначалниците на Град Скопје и на Општина Аеродром, Коце Трајановски и Ивица Коневски,  денеска ќе го претстават новиот парк во оваа скопска општина.

Паркот се наоѓа покрај булеварот „Февруарски поход“, кај последната автобуска станица број 5.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com