HomeДЕНЕШНАПолитикаКолку лица гласаат два пати на избори? Тв21 откри неколку фантоми

Колку лица гласаат два пати на избори? Тв21 откри неколку фантоми

ДИК даде согласност за избирачкиот список и вели дека е прочистен, но медиумите не престануваат да бараат фантоми. Потрагата успешна. Тв 21 откри неколку лица со по две лични карти. Со различни податоци, а иста форографија.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com