HomeАНТИСТРЕСШтосноКога пожарникари се забавуваат! (ВИДЕО)

Кога пожарникари се забавуваат! (ВИДЕО)

На бизарна видео-снимка која се појави на социјалните мрежи може да се види автомобил „трабант“ како во Источна Германија „расте“ како никогаш порано, бидејќи пожарникари од градот Опин одлучил со пумпа за вода потполно да подигне кола.

Колата на почетокот се подигнала само на едната страна, пред целото возило да се најде во воздух. Се работи за автомобил модел од 1957 година, чија шасијае направена од пластика.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com