HomeАНТИСТРЕСШтосноКога животните ќе се шокираат

Кога животните ќе се шокираат

Што ако животните би можеле да ги разбираат драматичните парламентарни избори? Што ако ги разбирале лошите вести кои ротираат на малите
екрани секојдневно? Што ако ве разберат како трачарите за кој со кого заминал?

Вака би изгледале нивните реакции

buv

dabar

foka

glushec

goza

hipo

koala

krava

kuche

majmun

noj

slon

tigar

zelka

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com