HomeРЕФЛЕКТОРМузикаКејти Пери објави спот за песната „Rise“

Кејти Пери објави спот за песната „Rise“

Спотот за песната „Rise“ е првиот музички спот од кога популарната пејачка го објави „This Is How We Do“ од 2014 година. Исто така, постои и промотивен спот по повод летните Олимписки игри во Рио 2016 година. Во спотот се појавува Кејти која се бори со розев падобран. И покрај тоа што во спотот изгледа опасно во тесен костим со неколку мали метални прстени во косата, Кејти го развлекува падобранот преку камениот терен, а во еден момент падобранот ја влече преку опасната зона.

Станува крвава и мокра и речиси умира во езерото, но, на крајот, Кејти сепак повторно со помош на подобранот се крева во висините и ја избегнува опасноста.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com