HomeДЕНЕШНАСкопјеКањонот Матка, бисерот на Скопје, ќе се чисти во нова акција

Кањонот Матка, бисерот на Скопје, ќе се чисти во нова акција

Кањонот Матка како едно од најубавите места во Скопје и пошироко заслужува одржување на чистотата и природата. Затоа по иницијатива на Башким Амети, министерот за животна средина, денес се одржува акција за чистење на Кањон Матка, па повик за учество е испратен до сите граѓаните кои може да дадат свој придонес во собирање отпадоци.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com