HomeАНТИСТРЕСШтосноКатица ја најде својата „мамец заменичка“

Катица ја најде својата „мамец заменичка“

Специјалната јавна обвинителка ќе има тежок период со голем број на предизвици за да ја истера докрај работата за која е назначена, па затоа добро е што ја најде и својата „заменичка“ која ќе може да биде и двојник мамец. Се надеваме дека за оваа вест нема да покрене постапка против pozitiv.mk.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com