HomeАНТИСТРЕСПатувањеКанео ја краси насловната на престижниот National Geographic

Канео ја краси насловната на престижниот National Geographic

Престижниот магазин National Geographic одбра токму црквата „Свети Јован Богослов Канео“ да ја краси насловната страница на новото издание „100 места кои ќе ви го променат животот“. Во него големо внимание се посветува на убавините на Охрид кои се примамливи за туристите, како и Западен Балкан со прекрасната природа, историја и традиција.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com