HomeАНТИСТРЕСХуманостВидео: Како болните деца со аутизам го сфаќаат светот

Видео: Како болните деца со аутизам го сфаќаат светот

 

Интересен видео запис излезе на социјалните мрежи. Овој човек кој е татко на овие деца го направил ова поучно видео докажувајќи дека aутизмот е болест која не е заразна. Овој човек кажува дека и тие деца се како секое нормално дете, само за жал работите ги гледаат од поинаков агол.

Овие деца треба да бидат сакани исто како здравите деца, тие не се виновни за нивната болест. Тие бараат љубов и внимание, ако го добијат тоа од Вас, ќе бидете искрено најсаканите личности во светот од нивна страна.

Видео: Мотика

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com