HomeГИГА БАЈТХај текКаква голема тајна за Tesla крие Елон Маск

Каква голема тајна за Tesla крие Елон Маск

Елон Маск објави пост на Twitter за тајниот проект, „вториот мастерплан на Teslа“, кој ќе биде објавен во текот на оваа недела. Се уште не е познато за што станува збор, но аналитичарите веќе погодуваат дека се работи за спортска кола, други за кола со пристапна цена, итн.

Новиот Masterplan би можел да се однесува и за SolarCity, кој досега се фокусираше на енергетски услуги, но за што точно станува збор, ќе дознаеме наскоро.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com