HomeАЈНШТАЈНИЈААтласКаде живеат најпривлечните мажи на светот?

Каде живеат најпривлечните мажи на светот?

Каде живеат најпривлечните мажи на светот т.е. која е најсексапилната нација на светот?

На ова прашање спроведено од популарната интернет-страница „DateIn“, одговориле 50.000 жени, а во продолжение погледнете ги резултатите на оваа анкета.

1. Канаѓани
2. Американци
3. Австралијци
4. Италијанци
5. Шпанци
6. Корејци
7. Ирци
8. Чилеанци
9. Англичани
10. Пакистанци

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com