HomeАНТИСТРЕСШтосноИмпресивна оптичка илузија- Од каде доаѓа топчето?

Импресивна оптичка илузија- Од каде доаѓа топчето?

Оптичките илузии се едни од најинтересните активности со кои може многу брзо да си го изгубите времето пробувајќи да сфатите што всушност станува збор и дали сопствените очи ве „лажат“?

Ова интересно видео со брзинана светлината се прошири низ социјалните мрежи и предизвика дузина објаснувања и теории. Кое е вашето објаснување ?

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com