HomeРЕФЛЕКТОРФилмИзлезе нов трејлер за „Star Trek: Beyond“

Излезе нов трејлер за „Star Trek: Beyond“

Два месеци пред премиерата, „Star Trek: Beyond“ го доби и својот втор трејлер, кој во однос на првиот дава многу подобар увид на она што обожавателите можат да го очекуваат. Во трејлерот се гледа Идрис Елба како лош крал, како и тоа дека уништувањето на „Ентерпрајз“ прави Кирк да започне подобро да размислува за своите животни одлуки, додека нараторот предупредува дека е лесно да се изгуби во големината на вселената.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com