HomeРЕФЛЕКТОРФилм„Злобната“ кралица горда на својот син и во вистинскиот живот

„Злобната“ кралица горда на својот син и во вистинскиот живот

Joffrey_and_cersei_twitter_exchange
Актерот Џек Глисон се прочу со улогата на Џофри размазениот и злобен тинејџер крал од серијата Game of Thrones, но без оглед на неговиот омразен лик фановите го ценат неговиот талент. Затоа интересно е да се види неговата комуникација со актерката Лена Хеди која во серијата ја толкува Серси неговата мајка и исто така една од најомразените кралици. Joffrey_and_cersei_twitter_exchange
Таа на Twitter му испрати пораки дека е многу среќна за врската на „синот“ Глисон со Наоки Мори. Инаку Глисон најави дека ќе се повлече од актерството и сака да се фокусира на образованието по завршувањето на серијата Game of Thrones но, се уште е близок со неговите колеги актери.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com