HomeАНТИСТРЕСШтосноЗапознајте го Херман- маче кое е секогаш исплашено! (ФОТО)

Запознајте го Херман- маче кое е секогаш исплашено! (ФОТО)

Петомесечната мачка Херман родена е со големи округли очи поради кои изгледа како постојано да е исплашен. Херман не може да ги затвори очите дури ни кога спие, така да неговото рчење е единственото нешто по што неговата сопственилка Ширли знае дека нејзиното домашно милениче спие. Ширли вели дека мачката и покрај тоа што е ситен и со необичен изглед, сепак се однесува како и секое друго домашно животно.

„Прв пат кога го запознам Херман тој скокна на моето рамо и започна од преде. Од тогаш ние двајцата одлично се согласуваме“, вели Ширли. Оваа исплашена мачка на почетокот не можела да ја достигне потребната тежина и сакал да јаде само кога некој би го ранел, па така Херман бил многу дружељубив.

herman 2

herman 3

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com