HomeАНТИСТРЕСШтосноЕмотивно видео: Мало бебенце за прв пат ја гледа мајка си

Емотивно видео: Мало бебенце за прв пат ја гледа мајка си

 

Малиот Лео кој страда од ретка очна болест позната како окулокутан (генерализиран) албинизам, која влијае врз бојата на косата, кожата, очите и целиот вид, му неовозможувала да гледа нормално. Сепак, на Лео му обезбедиле специјални очила, со кој тој прегледал. Целиот момент кога Лео за прв пат ја видел мајка си, го забележал на камера неговиот татко Дејвид, кој воедно е и режисер. Малото бебенце за прв пат може јасно  да го види светот.

Погледнете го видеото и неговата неодолива реакција кога за прв пат ќе ја види мајка си

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com