HomeАНТИСТРЕСХуманостДонаторска акција во СОС Детското село

Донаторска акција во СОС Детското село

СОС Детското село во текот на денешниот ден одржува донаторска акција за доопремување и собирање на потребните средства. Акцијата ја организираат Винер и Шпаркасе, а во неа вработените од двете компании ќе работат на оплеменување на дворот на селото, ќе се дружат со децата штитеници во СОС Детското село и ќе организираат заеднички пикник.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com