HomeРЕФЛЕКТОРМузикаДоктор Дре уапсен поради закана со пиштол?

Доктор Дре уапсен поради закана со пиштол?

После инцидентот пред куќата на раперот Андре Јанг, уште познат како Доктор Дре, тој накратко беше уапсен. Властите во Лос Анџелес соопштиле дека одговориле на пријавена закана со пиштол. Полицијата соопшти дека човекот кој пријавил истакнал дека тој ја паркирал колата пред куќата на раперот, за тогаш Андре Јанг да му нареде да ја помести колата и му покажал пиштол.

Doktor-Dre-f2

Андре Јанг, меѓутоа, раскажал дека тој не извадил пиштол и дека непознат човек му го блокирал влезот. Тој го преместил возилото, но останал блиску, а заминал дури откако Доктор Дре направил видео-снимка од неговото паркирање. Иако полицијата не пронашла никакво оружје, човекот инсистирал раперот да биде приведен поради закана со пиштол.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com