HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаДоилка со фотосесија се бори за правата на жената

Доилка со фотосесија се бори за правата на жената

This Mother Did a Photoshoot Breastfeeding Her 2 Daughters and the Images Are BeautifulЧелси Крег со фотосесијата на која ги дои своите две малечки ќерки даде силна поддршка за сите мајки ширум светот кои се соочуваат со огромни притисоци доколку ги дојат своите деца во јавноста, а некои од нив добиле и казни и укори од околината полна со предрасуди.
This Mother Did a Photoshoot Breastfeeding Her 2 Daughters and the Images Are BeautifulСликите се направени од професионалната фотографка Меј Бурк која се специјализирала во мајчинска фотографија, но вели дека нема намера на некого да му ги наметнува своите ставови иако смета дека доењето е најприроден процес и тука нема ништо засрамувачко и одвратно.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com