HomeДЕНЕШНАСветГробот на Хитлер пронајден во Аргентина?!

Гробот на Хитлер пронајден во Аргентина?!

Аргентинските археолози тврдат дека на приватен имот сред шума на 60 километри од било каква цивилизација кај градот Барилоха е пронајден гробот на Адолф Хитлер. До него може да се дојде само со брод а местото го чуваат стражари. На гробот има свастика и пишува „Овде лежи Адлоф Хитлер Фирер на Третиот Рајх“.

Археолозите бараат од владата на Аргентина бара да изврши есхумација и да ја споредат со хитлеровата ДНК.Имотот е во сопственост на директорот на Мерцедес во Аргентина кој е голем приврзаник на нацизмот.Досега се знае дека во Аргентина живееле околу 60.000 нацисти.

танува јасно дека Хитлер не се убил во својот Бункер во Берлин а тоа е потрдено и со анализата на черепот кој се наоѓа во Русија. Тој череп најверојатно припаѓа на неговата љубовница Ева Браун.

Извор: zase.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com