HomeАЈНШТАЈНИЈААтласГрадот со совршени панорамски глетки

Градот со совршени панорамски глетки

„Étretat“ е мало градче во Франција кое има околу 2000 жители. Ова крајбрежно градче нуди неверојатни погледи додека истите служеле како                                                                        муза за многу писатели и уметници меѓу кои се наоѓа и Клод Моне.

grad1grad2grad3grad4grad5grad6grad7grad8.

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com