HomeДЕНЕШНАСветГоли во јапонски ресторан, забрана за дебели

Голи во јапонски ресторан, забрана за дебели

Јапонскиот ресторан The Amrita што значи бесмртност ќе биде еден од првите нудистички во земјата на изгрејсонцето, но за една ваква либерална идеја е доста конзервативен бидејќи на сите кои имаат прекумерна тежина или пак се постари од 60 години ќе им биде забранет влезот што е спротивно на нудистичката идеологија.

Исто така и тетовираните лица не може да влезат голи бидејќи тетоважите се поврзуваат со јапонската криминална организација „Јакуза“. Што мислите дали кај нас може да функционира нудистички ресторан и на кого вие би му го забраниле влезот.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com