HomeГОВОРНИЦАСатираГиф на денот – Ова се началниците кои Чавков ги врати

Гиф на денот – Ова се началниците кои Чавков ги врати

Чавков откако се врати на функцијата министер на полицијата од заменичкото место ги врати сите разрешени началници и раководители поставени од неговиот претходник Спасовски. Ексклузивно ја наоѓаме и реакцијата на началниците кои сега се враќаат на старите функции.

via GIPHY

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com