HomeФЕР ПЛЕЈФаулГимнастичар скрши нога, па докторите го испуштија од носилки

Гимнастичар скрши нога, па докторите го испуштија од носилки

Францускиот гимнастичар Самир Саид доживеа тешка повреда при настапот на Олимпијада, најпрво ја скрши ногата при доскок, а потоа лекарската екипа која му пружаше помош носејќи го кон возилото на итната помош го испушти од раце. Повредата е многу сериозна и се заканува да му ја заврши кариерата бидејќи пред четири години доживеал слична несреќа.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com