HomeДЕНЕШНАПолитикаГерет „Сега Шу праиме“, го праша Јанкуловска

Герет „Сега Шу праиме“, го праша Јанкуловска

Твитер профилот кој се води за екс минстерката Гордана Јанкуловска му се обрати на британскиот амбасадор Чарлс Герет со прашањето „Сега Шу праиме“ по референдумот за излез од Европската унија. Одговор од амбасадорот засега нема, но и воопшто политичарите во Велика Британија се уште не се сигурно како ќе се одвива процесот на департизација од ЕУ и колку тој ќе чини.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com