HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаГалерија на женската убавина без филтер

Галерија на женската убавина без филтер

Фотографиите на лосанџелешкиот моден фотограф и уметник Мајкл Шмит,  се воочливи дека тој преферира неговите сцени да изгледаат што е можно поприродно. Ниедна од неговите фотографии не делува исфорсирано и вештачко. Напротив, на нив, неговите модели изгледаат како да се чувствуваат удобно и релаксирано си ја работат нивната работа, позирајќи пред фото-објективот.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com