HomeРЕФЛЕКТОРДизајнГалерија: Автомобил за секоја канцеларија

Галерија: Автомобил за секоја канцеларија

Ако не може целиот автомобил да биде пренесен во сопствената канцечарија тогаш секако дека делови од него ќе можат функционално да бидат употребени при уредување на работниот простор. Како тоа изгледа во пракса, најдобро ќе биде објаснето со практични примери. Погледнете ја фото галеријата, можеби и Вие во напад на креативност ќе добиете идеја за нова функција на веќе ислужениот автомобил.
1.-Lamborghini-Gallardo

2.-1958-Plymouth-Fury

3.-BMW-2000-CS

4.-Mercedes-Benz-W-108-280S

5.-Mercedes-Benz-SL

6.-1957-Chevrolet

7.-1959-Cadillac

8.-1977-Pontiac-Firebird-Trans-Am

10.-Chevrolet-Corvette-C5

11.-Ford-Mustang-1965

12.-VW-Transporter

13.-Chevrolet-Corvette

14.-1947-Mercedes-Coupe

15.-Mini-Cooper

извор:Autoinfo.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com