HomeРЕФЛЕКТОРФилмВо последните 13 епизоди на „Game of Thrones“ актерите ќе се наполнат со пари!

Во последните 13 епизоди на „Game of Thrones“ актерите ќе се наполнат со пари!

Шестата сезона на „Game of Thrones“ е завршена пред неколку дена, а како што и се претпоставуваше не остана уште многу да се раскаже до самиот крај. Продуцентите Дејвид Бениоф и Ден Вејс потврдија дека ќе снимаат уште 13 нови епизоди, а во тие последни 13 епизоди актерите ќе добијат специјални бонуси.

Game of Thrones 1

„Планираме уште две сезони. Сакаме да раскажеме квалитетна приказна, која ќе има свој почеток, средина и крај“, истакна Бениоф. „Веќе некое време имам претстава што ќе се случува на крајот и одиме кон него“, додаде продуцентот.

Game of thrones 2

Се планира седмата и осмата сезона да имаат по седум, односно по шест епизоди.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com