HomeДЕНЕШНАРепубликаВитаминка донираше средства за поплавените и ги повика фирмите на солидарност

Витаминка донираше средства за поплавените и ги повика фирмите на солидарност

Со донација во износ од 10 000 евра и храна во исто толкава вредност, компанијата Витаминка помогна на жртвите и тешко погодените граѓани кои останаа без или со разурнати домови од катастрофалните поплави кои се случија во саботата.

Вакви донации даваат надеж и помагаат во надминувањето на овие тешки времиња на фамилиите, воедно ја поттикнуваат бизнис заедницата за вакви и слични акции.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com