HomeАНТИСТРЕСШтосноВистинска „фото-бомба“, неверојатно селфи со кит!

Вистинска „фото-бомба“, неверојатно селфи со кит!

Австралиски авантурист неодамна нуркал со група на китови, што, како што вели тој, било неверојатно искуство, но најдраг спомен му било селфито, на кое зад него се гледа џиновски грбав кит. Вил Рознер, моментално плови по Пацификот, а неодамна не можел да оделее а да не и се придружи на групата на грбави китови.

kit-1

„Пливав и нуркав со шест хитови, вклучувајќи и 15 метри долга мајка и нејзиното младенче“, изјави Рознер. На китовите не и сметало неговото присуство, дури понекогаш и си играле со него.

kit-2

„Еден од нив ме погледна во очите, а потоа со помош на задниот дел ме крена на површината“, вели Рознер. Сепак, најдрага му е фотографијата на која зад него на површината може да се види грбав кит.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com