HomeДЕНЕШНАСветВисоки температури за топла сабота

Високи температури за топла сабота

Метеоролошките прогнози за денешниот саботен ден се многу позитивни со тоа што ќе имаме максимални 27 степени како републички просек, со стабилно и топло време. Утрото исто така ќе биде пријатно со температури кои ќе бидат двоцифрени, а овој тренд ќе продолжи до крајот на викендот.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com