HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Skyslide е луда атракција на врвот на US Bank

Видео: Skyslide е луда атракција на врвот на US Bank

Новата корпоративна зграда на US Bank во центарот на Лос Анџелес има уникатна атракција наречена Skyslide која како што кажува самото име е лизгалка поставена на стотина метри височина и им овозможува на туристите и посетителите да имаат возбудливо спуштање.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com