HomeРЕФЛЕКТОРФилмВидео: Game of Thrones или Shame of Thrones? Како изгледа еден ден на човек кој не ја гледа серијата?

Видео: Game of Thrones или Shame of Thrones? Како изгледа еден ден на човек кој не ја гледа серијата?

Серијата Game of Thrones стана мегапопуларна и речиси нема човек кој не ја чека со нетрпение следната епизода. Многумина станаа и опседнати со оваа фантастична серија. На YouTube се појави видео во кое режисерот покажува како изгледа еден ден на девојка која не ја гледа серијата Game of Thrones. Па така и насловот се промени во Shame of Thrones.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com