HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Јапонци научиле мајмун да игра пинг понг

Видео: Јапонци научиле мајмун да игра пинг понг

Креативноста на Јапонците нема граници, особено кога се во прашање нивните откачени ТВ емисии и шоуа со цел да ги шокираат гледачите. Токму таков е примерот со мајмун шимпанзо кој е добро истрениран и игра фантастично пинг понг. Видеото е малку постаро, но вредно за гледање.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com