HomeГИГА БАЈТХај текВидео: „Шумарски“ дрон со моторна пила

Видео: „Шумарски“ дрон со моторна пила

Killerdrone - дрон што лета со моторна пила?
Кој би помислил дека отсега ќе имате и дрон на кој може да монтирате моторна пила, ние останавме без коментар кога го видовме овој фински дрон. Killerdrone може да се управува со далечински управувач, кој е вистинско ремек дело за шумарите.

Killerdrone е многу корисен дрон за оние што работат на тешко пристапни терени во шумите, но од друга страна изгледа како да е некој хорор филм, затоа што лесно би можело да дојде до негова злоупотреба.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com