HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Што навистина Дејвид Гета правеше на отварањето на Евро 2016

Видео: Што навистина Дејвид Гета правеше на отварањето на Евро 2016

Дејвид Гета полека ја губи довербата од фановите кога се во прашање неговите диџејски способности бидејќи премногу се потпира на продуцираните траки и практично не прави ништо на настапите освен што стиска копчиња без никаква смисла. Тоа одлично е прикажано во ова пародично видео.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com