HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиВидео: Што има да каже Љупчо Ѓорѓиевски за Фчерашни новости

Видео: Што има да каже Љупчо Ѓорѓиевски за Фчерашни новости

Ексклузивно гостување на Љубчо Георгиевски во новата епизода на „Фчерашни новости“. Единаесеттото по ред издание на хумористичната емисија ветува дека ќе биде едно од најдобрите досега.

Покрај специјалниот гостин, во недела во 19:10 часот на телевизија „Телма“ ќе може да дознаете нешто повеќе за новиот паралелен универзум наречен „Дамјан Груев“ и за новиот лауреат на Кучевишката грнчарска колонија – Аца Лукас и неговото грне.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com