HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Шампион склопува Рубикова коцка за 7.07 секунди

Видео: Шампион склопува Рубикова коцка за 7.07 секунди

Склопувањето на Рубиковите коцки е доста корисен талент доколку сакате да импресионирате некого, а истиот може да го примените и на официјални натпревари, како Европско првенство. Филип Вејер од Германија е новиот шампион со најдобро време од 7.16 секунди или просек од 7.42 секунди за сите обиди.

Најдоброто време го постави светскиот рекордер Феликс Земдекс со 7.07 секунди, но тој е од Австралија и на турнирот во Чешка каде учествуваа околу 500 натпреварувачи само ја потврди својата светска доминација. Што може вие да направите за 7.07 секунди?

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com